O ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα

Πηγή: ethnos.gr

Μια άσχημη περιπέτεια περνάει αυτές τις μέρες ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου, που ενσαρκώνει τον «κακό Σωτήρη» στις Άγριες Μέλισσες. O γνωστός ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του. Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στο Βύρωνα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο ηθοποιός την προηγούμενη Παρασκευή κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του γυρνώντας μαζί με τη γυναίκα του από το μαιευτήριο όπου βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα το μωράκι τους, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα. Την ώρα που έφτασαν στην είσοδο, συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν πάρει τα κλειδιά τους: «Κλειδωθήκαμε έξω και ενώ η σύζυγός μου μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό. Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο. Τα θυμάμαι όλα. Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ. Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο». Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Tlife από την πτώση έχει ένα ράγισμα στη μέση, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να κάνει ένα χειρουργείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια