Επιτήδειοι παριστάνουν τους εργαζόμενους του Δήμου Βύρωνα και επιχειρούν να εισέλθουν σε σπίτια

Τις τελευταίες ημέρες καταγγέλθηκαν στο Δήμο Βύρωνα περιστατικά, στα οποία κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να παραπλανήσουν συνδημότες μας, εμφανιζόμενοι ως εργαζόμενοι του Δήμου, προκειμένου να εισέλθουν στα σπίτια τους.

Συγκεκριμένα, κάποιοι προσποιήθηκαν στο τηλέφωνο, ότι εργάζονται στην Υπηρεσία, Βοήθεια στο Σπίτι και είχαν την πρόθεση να μεταφέρουν φάρμακα σε ηλικιωμένους. Η Υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι, εξυπηρετεί τους πολίτες ΜΟΝΟ αφού προηγηθεί δικό τους αίτημα. Επομένως, αν δεν έχουν επικοινωνήσει προηγουμένως, οι ίδιοι με την υπηρεσία, να μην εμπιστεύονται κανένα.

Σε άλλου Δήμους της Αττικής, επίσης, επιτήδειοι παρουσιάστηκαν ως εργαζόμενοι Δήμων και ζήτησαν από πολίτες να τους επιτρέψουν να εισέλθουν σε πολυκατοικίες για να κάνουν απολύμανση. Σε άλλες περιπτώσεις είπαν ότι έρχονται στο Υπουργείο Υγείας και κάνουν ενημερώσεις για τον κορονοϊό. Πρόκειται επίσης για απάτη.

Οι απολυμάνσεις των Δήμων γίνονται ΜΟΝΟ σε κοινόχρηστους δημόσιους χώρους και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό δεν προβλέπουν κατ΄ οίκον ενημερώσεις πολιτών.

Οι δημότες του Βύρωνα θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, απέναντι σε οποιονδήποτε θελήσει να εκμεταλλευτεί τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε προς ίδιον όφελος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια