Την Δευτέρα η απολύμανση των παιδικών σταθμών – Αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ

Πηγή εικόνας: Λάουρα Πάλμου

Ο Δήμος Βύρωνα με αίσθημα ευθύνης και χωρίς εφησυχασμό παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της πορείας του κορονοϊού. Σε συνεχή επαφή με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, έχει πάρει όλα τα αναγκαία και ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας των πολιτών, τα οποία επικαιροποιεί καθημερινά ανάλογα με τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Στα πλαίσια αυτά:

1. Προχώρησε σήμερα σε απολύμανση όλων των σχολικών κτηρίων (νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων) του Δημαρχείου, του κτηρίου της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και του ΚΕΠ. Δεν πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο 3ο και 5ο Λύκειο κατόπιν συνεννόησης των διευθυντών των σχολείων αυτών με την εταιρεία.  Η απολύμανση στα δύο αυτά Λύκεια και στους Παιδικούς Σταθμούς του Βύρωνα θα γίνει αύριο Δευτέρα 9/3, μετά το πέρας της λειτουργίας τους. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Βύρωνα, θα λειτουργήσουν αύριο κανονικά.

2. Αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα  και ματαιώνονται όλες οι δραστηριότητες (εκδηλώσεις, διαλέξεις, θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές κλπ) από την Δευτέρα 9/3/2020 έως και Παρασκευή 3/4/2020. Το μέτρο θα επαναξιολογηθεί πριν τη λήξη του.

Συμπληρωματικά μέτρα θα ληφθούν κατά την συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου  Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Κορωνοϊού, την Δευτέρα 9/3/2020 και θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια