Μουσικοθεατρική παράσταση από τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών «Η Επτάλοφος»

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Βύρωνα που πραγματοποιείται από τις 27/1/2020 έως τις 18/3/2020, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» στις 20.00, μία μουσικοθεατρική παράσταση από την ομάδα «Η Επτάλοφος» του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση με τραγούδια και μονόπρακτα σκετς με επίκαιρα θέματα, πλαισιωμένα από σχετικά τραγούδια. Η μουσική και τα τραγούδια είναι από τα μέλη του θεατρικού τμήματος, παίζουν και τραγουδούν ζωντανά επί σκηνής οι ίδιοι οι ηθοποιοί.

Η ομάδα του Συλλόγου «Η Επτάλοφος», αποτελείται από τη μουσική ομάδα: «Τραγουδάμε την Πόλη» και την θεατρική ομάδα «Σπύρος Λίνας».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοινωνική προσφορά
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Δικτύου Αλληλεγγύης κατά την διάρκεια της παράστασης στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια