Απαλλάσσονται οι οικογένειες από την καταβολή τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς

Με αίσθημα ευθύνης προς την ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται και οικονομικά από τα αυξημένα μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού (COVID-19), ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, αποφάσισε την απαλλαγή καταβολής τροφείων για τον μήνα Μάρτιο για όλες τις οικογένειες των οποίων τα βρέφη και τα νήπια  φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βύρωνα.

Mε αφορμή την απόφαση, ο Δήμαρχος Βύρωνα δήλωσε: «η σοβαρή κρίση δημόσιας υγείας που περνά η Ευρώπη αλλά φυσικά και η χώρα μας, έχει ενεργοποιήσει όλους μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουμε την υγεία των συνδημοτών μας.

Υπάρχει όμως και ακόμη μία παράμετρος, η οποία έχει να κάνει με το δεύτερο «κύμα» συνεπειών, τις επιπτώσεις που έχει αυτή η κρίση στα οικονομικά των οικογενειών που πλήττονται από τις δράσεις πρόληψης. Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση απέναντι σε αυτές τις οικογένειες να σταθώ δίπλα τους και ως Δήμαρχος, θα το πράξω με κάθε δυνατό τρόπο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια