Συγγενής εργαζόμενου στο Δήμο Βύρωνα θετικός στον κορονοϊό

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βύρωνα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου ένας εργαζόμενος με την ειδικότητα του μάγειρα ήρθε σε επαφή με συγγενή του, ο οποίος ευρέθη θετικός στο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Όλοι εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί του ενημερώθηκαν από το γιατρό εργασίας για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν και τους δόθηκε η σύσταση να παραμείνουν στο σπίτι για 14 ημέρες.

Μέχρι σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου  κανείς από τους ανωτέρω εργαζόμενους, όπως και ο ίδιος ο μάγειρας δεν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα του ιού και είναι καλά στην υγεία τους. Επειδή το περιστατικό έλαβε χώρα στο κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου, ο χώρος θα απολυμανθεί άμεσα και θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, παρακολουθούν την εξέλιξη τη πανδημίας και λαμβάνουν έγκαιρα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια