Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μαθητές του Βύρωνα για το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Δημαρχείο του Βύρωνα, πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές των Λυκείων του δήμου σχετικά με το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού.

Οι μαθητές στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι πριν από τρεις μήνες έστειλαν ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμο, ζητώντας την άμεση επισκευή του συστήματος ηλεκτροφωτισμού, χωρίς όμως να λάβουν καμία απάντηση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του δεκαπενταμελούς του 3ου ΓΕΛ:

Άρθρο 5, παράγραφος 2 του Συντάγματος.

«Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.…»

Την ίδια ώρα, συμμαθητές μας αλλά και εμείς οι ίδιοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους της πόλης μας απειλούμενοι από το σκοτάδι και την έλλειψη ασφάλειας.

Περίπου τρεις μήνες πριν, στείλαμε ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμο, ζητώντας την άμεση επισκευή του συστήματος ηλεκτροφωτισμού με σκοπό την προστασία της ασφάλειάς μας.

Δεν λάβαμε καμία απάντηση!

Θεωρούμε χρέος μας, λοιπόν, να δράσουμε ενάντια στην αδράνεια που παρατηρούμε, ενάντια στο σκοτάδι που πνίγει τις γειτονιές μας.

Καλούμε όλους του μαθητές της πόλης μας να πάρουν μέρος στην προσπάθειά μας για μια πραγματική διεκδίκηση των τόσο βασικών δικαιωμάτων μας.

Ο Βύρωνας είναι η πόλη μας, η ζεστασιά των ανθρώπων του, το μέλλον μας.

Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε το σπίτι μας από την παρακμή και την αδιαφορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια