Ανακοίνωση της Δόξας Βύρωνος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή

Πηγή: ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος

Η Δόξα Βύρωνος με ανακοίνωσή της καταδικάζει το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 17χρονου από συμμαθητές του, ο οποίος είναι αθλητής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας καταδικάζει το πρωτοφανές περιστατικό βίας που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο 1ο Λύκειο Βύρωνα, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας τόσο στον 17χρόνο μαθητή -που τυγχάνει και αθλητής του συλλόγου μας- όσο και στην οικογένεια του, η οποία διαχρονικά βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας.

Τέτοια περιστατικά, μας δείχνουν πόσο μακριά είμαστε από την κοινωνία που θέλουμε να φτιάξουμε, μα ακόμη περισσότερο πόση δουλειά χρειάζεται να γίνει τόσο στα σχολεία όσο και στους αθλητικούς συλλόγους.

Από την μεριά μας κάναμε και κάνουμε τα πάντα, ώστε οι αθλητές μας να μάθουν να είναι αλληλέγγυοι, να καταλάβουν τι σημαίνει το ευ αγωνίζεσθαι το οποίο είναι κομβικό να το ακολουθούν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια