Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες και τα Κούλουμα στον Δήμο Βύρωνα λόγω κορωνοϊού

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα υπό την προεδρία του Δημάρχου, Γρηγόρη Κατωπόδη, τη συμμετοχή των αντιδημάρχων και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, προκειμένου να αξιολογήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής για τον κορωνοϊό SARS–CoV-2 και να κρίνει αν απαιτείται αναπροσαρμογή τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε:

  • Την έκδοση ενημερωτικού σημειώματος με οδηγίες προφύλαξης (https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9434)και τη διανομή του σε: σχολεία όλων των βαθμίδων, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, αθλητικούς χώρους, κολυμβητήριο, ΚΕΠ κτλ
  • Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου για τις Απόκριες (Τζαμάλα) και τα Κούλουμα (Καθαρή Δευτέρα στο θέατρο Βράχων Άννα Συνοδινού), σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών που έχει υποχρεωτική ισχύ για τις Περιφέρειες και του Δήμους.

Η Δημοτική Αρχή συνιστά στους πολίτες ψυχραιμία και πιστή τήρηση των οδηγιών των επίσημων φορέων και των εξουσιοδοτημένων ειδικών επιστημόνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανή έξαρση της νόσου.

Παράλληλα, έχει ήδη φροντίσει για την προστασία των εργαζόμενων του Δήμου Βύρωνα, προμηθεύοντας τους με μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά κτλ), ενώ παράλληλα ο γιατρός εργασίας έχει αποστείλει σχετικές οδηγίες σε όλες τις διευθύνσεις και τα τμήματα.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται, σε διαρκή ετοιμότητα προκειμένου να καλύψει όποιες ελλείψεις παρατηρηθούν αλλά και να λάβει επιπλέον μέτρα αν χρειαστεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια