Έμπαινε σε σχολεία του Βύρωνα την ώρα που λειτουργούσαν και κατέκλεβε τους καθηγητές

Πηγή: news247.gr

Συνελήφθη στον Βύρωνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, ένας 32χρονος, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από Σχολικά κτίρια, ταυτοποίησαν τον δράστη και αποκάλυψαν την εγκληματική του δραστηριότητα.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 32χρονος εισέρχονταν πρωινές ώρες σε Σχολικά κτίρια, κατευθύνονταν στα γραφεία των καθηγητών και εκμεταλλευόμενος την απουσία τους, αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα, tablets, τσάντες και διάφορα άλλα αντικείμενα των διδασκόντων. Επιπλέον μετέβαινε σε φροντιστήρια, γυμναστήρια, κολυμβητήρια και διάφορα καταστήματα και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία των υπαλλήλων, αφαιρούσε αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 16 περιπτώσεις κλοπών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εκ των οποίων 13 από Σχολικά κτίρια, μία από φροντιστήριο, μία από κολυμβητήριο και μία από κατάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια