Έκκληση βοήθειας για μια οικογένεια του Βύρωνα

Εξάχρονος απόφοιτος μαθητής του 13ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα, προσβλήθηκε από καρκίνο στο αριστερό του μάτι.

Έφυγε εσπευσμένα για την Σιέννα Ιταλίας σε Ειδικό Οφθαλμολογικό Κέντρο, σύμφωνα με απόφαση – γνωμάτευση της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία». Δυστυχώς υποβλήθηκε σε άμεση αφαίρεση του οφθαλμού, δια να αποφευχθεί η μετάσταση στο υγιές μάτι. Στάθηκε τυχερός λένε που δεν έγινε μετάσταση, διότι αυτό θα έβαζε σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή.

Σήμερα παραμένει στην Ιταλία για να τον παρακολουθεί ανά δύο ημέρες ο γιατρός του, έως ότου κρίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί ένα ξένο μάτι εις αντικατάσταση.

Η οικογένειά του τον Μάιο απέκτησε και νέο μέλος, έτσι η μαμά δεν μπορούσε να τον συνοδέψει στην Ιταλία κι ο πατέρας αναγκάστηκε να διακόψει την εργασία του για να αγωνιστεί για την ζωή και υγεία του.

Τα γεγονότα αυτά είναι ακόμα πιο δύσκολα, όταν μία οικογένεια δεν έχει άλλα εισοδήματα. Είναι σχεδόν σε όλους μας γνωστές οι δαπάνες ενός βρέφους, ενοικίου και γενικότερα τα έξοδα διαβίωσης. Εάν προσθέσουμε σε όλα αυτά και τα έξοδα διαβίωσης σε μία ξένη χώρα, τα οποία αυτήν την στιγμή δεν καλύπτονται από το Ελληνικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας, διότι δεν ήταν γνωστή στους Έλληνες γιατρούς η έκβαση της θεραπείας. Γνωρίζουμε, ότι κάποιο ποσοστό θα τους επιδοθεί μετά από κάποιο διάστημα από την προσκόμιση αποδείξεων, ωστόσο τα χρήματα για την θεραπεία απαιτούνται τώρα.

Καλούμαστε όλοι λοιπόν να σταθούμε σε μία οικογένεια, που ταλανίζεται με το πρόβλημα υγείας του παιδιού της είτε με είδη διαβίωσης, είτε με χρήματα σε λογαριασμό της οικογένειας.

Έτσι λοιπόν την ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 19:00 έξω από την είσοδο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα (Αδάνων 3) συγκεντρώνουμε για την οικογένεια είδη διαβίωσης (τρόφιμα μακράς ή μικρής διάρκειας όπως κρέατα, λαχανικά, pampers No3, Almiron 1 για βρέφη, είδη υγιεινής, κλπ).

Και για όποιον επιθυμεί να καταθέσει κάποιο ποσό, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, μπορεί να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό της οικογένειας στην Εθνική Τράπεζα: GR1301101270000012720042675

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια