Ποιες κατηγορίες δημοτών θα έχουν μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών το 2017

Μείωση δημοτικών τελών κατά 50% για το έτος 2017, αποφάσισε ο δήμος Βύρωνα, με την υπ.αριθμ. 165/2016 απόφαση δημοτικού συμβουλίου για τις παρακάτω κατηγορίες δημοτών:

  • Πολύτεκνοι των οποίων τα τέκνα είναι ανήλικα ή φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία μέχρι 25 ετών ή μεγαλύτερα αλλά μακροχρόνια άνεργοι, με ετήσιο συνολικό εισόδημα έως  50.000 €.
  • Τρίτεκνοι των οποίων τα τέκνα είναι ανήλικα ή φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία μέχρι 25 ετών, με ετήσιο συνολικό εισόδημα έως 40.000 €.
  • Μονογονεϊκές οικογένειες με ένα τουλάχιστον ανήλικο τέκνο ή ενήλικο μέχρι 25 ετών που σπουδάζει σε τριτοβάθμια εκπαίδευση της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, με ετήσιο συνολικό εισόδημα έως 20.000 €.
  • Άτομα με αναπηρία από 67 % και άνω.
  • Ανδρόγυνο συνταξιούχων που το συνολικό ετήσιο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000 € καθώς και συνταξιούχοι των οποίων το ετήσιο ατομικό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 5.000 €

Πλήρη απαλλαγή δημοτικών τελών για το έτος 2017, αποφάσισε για τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Άποροι με την προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης απορίας από την αρμόδια Υπηρεσία Πρόνοιας.
  • Κάτοικοι με ανήλικα τέκνα, αν και οι δύο γονείς είναι μακροχρόνια άνεργοι για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους και δεν έχουν άλλα εισοδήματα.

Δικαιολογητικά για τρίτεκνους-πολύτεκνους
Δικαιολογητικά για ΑΜΕΑ
Δικαιολογητικά για άπορους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια