Δεν επέτρεψαν στον Γιώργο Μαζωνάκη να πραγματοποιήσει συναυλία στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: madata.gr

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσίασε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών του συναυλιών και εξέφρασε το παράπονο του και το θυμό του για το γεγονός ότι οι δυο μεγαλύτεροι καλοκαιρινοί χώροι συναυλιών, το Θέατρο Βράχων και το Θέατρο Πέτρας δεν του έδωσαν το χώρο τους για το καλοκαίρι.

«Φέτος βιώσαμε έναν ιδιότυπο ρατσισμό γιατί το θέατρο Πέτρας και το Θέατρο Βράχων φέτος δεν μας δίναν το θέατρο για λόγους που θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι ίδιοι. Ρεπερτοριακούς; Όσον αφορά την πορεία ενός καλλιτέχνη; Κάτι που είναι ποιοτικό ή δεν είναι ποιοτικό και είναι εμπορικό; δεν ξέρω. Όφειλα να σας το πω με πολύ μεγάλη στεναχώρια και ίσως και θυμό. Πέρυσι αν θυμάμαι καλά στο Θέατρο Βράχων, μέσα στο φυλλάδιο που είχε το πρόγραμμα των συναυλιών, εμάς δεν μας έβαλαν μέσα σε μια τόσο επιτυχημένη συναυλία. Εγώ γνωρίζω το γεγονός ότι οι συνεργάτες μου δεν μπόρεσαν να πάρουν τα δύο θέατρα.»

https://youtu.be/mhzXbqA4drs

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια