Μία Δόξα Βύρωνος για να την ερωτευτείς

Πηγή: pamebala.gr

Γιορτή των ερωτευμένων εχθές και οι φίλοι της Δόξας σίγουρα θα αγάπησαν ακόμη πιο πολύ την ομάδα τους μετά από αυτή την εμφάνιση!

Άλλωστε δεν θυμόμαστε να υπήρξαν και πολλές ομάδες τα τελευταία χρόνια που να έβαλαν τρία γκολ στον πάντα αξιόμαχο ΓΣ Αργυρούπολης, που πέρυσι έκανε όλη την Αθήνα να… παραμιλά με την πορεία του. Όπως και να έχει το 3-0 που πέτυχαν οι Βυρωνιώτες ήταν μία σημαντική νίκη και σκαρφάλωσαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τα Σούρμενα.

Γενικά με την έναρξη του δευτέρου γύρου η ομάδα των Ρόππα και Ζυγούρη δείχνει αλλαγμένη προς το καλύτερο… πυροβολώντας κατά ριπάς τις αντίπαλες εστίες. Οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ με δύο γκολ, χάρη στα τέρματα του Κασσιανού στο 11’ και του Παρασκευόπουλου στο 14’. Ο δεύτερος σημείωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 49’, ενώ στο 65’ αποβλήθηκε ο Υφαντής με δεύτερη κίτρινη.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0

Διαιτητές: Ευθυμίου, Σαμοΐλης – Βασιλάκης

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Βακερλής Ε., Χαλβατζής, Κατσούδας, Ρόππας, Γκουντελίτσας, Κουντού, Κασσιανός (74’ Νομικός), Λιόνας, Γκούγκας, Παρασκευόπουλος (71’ Βιεννάς), Πλούμης (61’ Γεωργουδάκης).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης Δ. Ε., Τσάκαλος (73’ Παπαντωνάκης Ν.), Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Ε., Τσώνης, Κωνσταντινίδης (56’ Ντούβλης), Αγγελλόπουλος (46’ Ακογλάνης), Υφαντής, Δρακοντίδης, Κοκκινέλης, Λεβέντης Δ. Ι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια