Επαναλειτουργία του προγράμματος «ΣΤΗΡΙζω»

Ο Δήμος Βύρωνα επαναλειτουργεί το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ», στην τοπική κοινωνία, ένα πρόγραμμα που στόχο είχε οι Δημότες του Βύρωνα και ιδιαίτερα οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες να έχουν κάποια έκπτωση σε καταναλωτικά αγαθά που προμηθεύονται από καταστήματα και επιχειρήσεις του Βύρωνα. Ταυτόχρονα, δίνετε μια ώθηση στην κίνηση της τοπικής αγοράς που συνεχώς παρουσιάζει μείωση.

Στο πρώτο στάδιο της πρόσκλησης έχουν ανταποκριθεί 76 καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη μας. Τη λίστα με τα στοιχεία των συμμετεχόντων καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης, μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Επίσης, κάθε επαγγελματίας που συμμετέχει έχει κολλήσει σε εμφανές σημείο το ενδεικτικό σήμα (αυτοκόλλητο) του «ΣΤΗΡΙΖΩ».

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε Δημότη είναι να προμηθευτεί την κάρτα του προγράμματος συμπληρώνοντας μια αίτηση με τα στοιχεία του και καταθέτοντας ένα αποδεικτικό έγγραφο μόνιμης κατοικίας.

Οι συμπολίτες μας που διαβιούν σε καθεστώς φτώχειας θα προμηθεύονται την ειδική κάρτα για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, εφόσον έχουν καταγραφεί στο Μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Με την επίδειξη της κάρτας των ευπαθών ομάδων, το ποσοστό έκπτωσης θα είναι μεγαλύτερο.

Αιτήσεις για την κάρτα του προγράμματος «Στηρίζω» γίνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα Δευτέρα – Πέμπτη 10.00 με 13.00 (Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας)
Πληροφορίες: 210-76.24.403

Η πρόσκληση των επαγγελματιών για συμμετοχή στο πρόγραμμα παραμένει ανοιχτή, με σκοπό η λίστα να ανανεώνεται με όλο και περισσότερα καταστήματα και επιχειρήσεις.

Κατάλογος καταστημάτων & επιχειρήσεων Δεκέμβριος 2015  →

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια