“Φρέναρε” το Αιγάλεω η Δόξα Βύρωνος

Πηγή: stoplekto.gr

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια υπέστη το Αιγάλεω που αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα κόντρα στην Δόξα Βύρωνος στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Το “Σίτι” είχε τα ηνία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως ο Στράτος Βακερλής ήταν σε εξαιρετική μέρα κρατώντας το “μηδέν” με κάθε τρόπο. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 19′ έπειτα από πέναλτι του Ντεμάι στο Λοϊζίδη που αμφισβήτησαν οι “κυανόλευκοι”. Ο Παπουτσής ανέλαβε την εκτέλεση, ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε και στην επαναφορά ο έμπειρος αμυντικός έστειλε την μπάλα άουτ. Το κακό πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και άλλες σημαντικές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πάτησαν στα καρέ του Μουκέα, ο οποίος αντέδρασε σωστά απέναντι στους Τσακιράκη στο 53′ και Μαναρίτσα στο 56′. Στα υπόλοιπα λεπτά, οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της λύτρωσης, όμως κανένας εκ των Κοκκιναρά και Παπουτσή δεν βρήκε στόχο.

Έτσι, το Αιγάλεω έχει πλέον 19 βαθμούς στην κορυφή, ενώ το συγκρότημα του Βύρωνα αθόρυβα έχει 12 πόντους στην έκτη θέση.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Φωτόπουλος Α., Τσαγκάρης Ν.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Σταύρου, Τσαρκάνι (82′ Κοντιζάς), Λοϊζίδης, Κοκκιναράς, Πασάς, Φουκαράς (60′ Παπαθανασίου).

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Σ., Ντεμάι (80′ λ.τρ. Χαλβατζής), Κατσούδας (83′ λ.τρ. Λιόνας), Βακερλής Π., Τσακιράκης, Γκουντελίτσας, Γεωργουδάκης, Βιέννας, Μαναρίτσας (75′ Κάιδος), Κουντού, Παρασκευόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια