Παρατείνεται το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων στο Βύρωνα

Πηγή: romfea.gr

Συνεχίζεται αμείωτο το προσκύνημα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος, του θαυματουργού Τιμίου Ξύλου και των Αγίων Λειψάνων των Κολλυβάδων – Ησυχαστών Πατέρων, του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως.

Byronas2015.1455

Ιδιαίτερα τα απογεύματα δημιουργείται το αδιαχώρητο στον Ι. Ναό, όπου με πίστη και ευλάβεια προσέρχονται οι πιστοί εκζητούντες το έλεος και την βοήθεια του Θεού. Στον Ιερό Ναό τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες καθώς και αγρυπνίες.

Byronas2015.1446

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, καθημερινά πραγματοποιεί προγραμματισμένες ομιλίες 7.00 – 8.00 το απόγευμα και με το Τίμιο Ξύλο σταυρώνει τους ασθενείς και τους έχοντας ανάγκη Θείας βοηθείας.

Byronas2015.1412

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το απόγευμα μετά την ομιλία, θα τεθεί σε ιερό προσκύνημα το πετραχήλι του Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου και ο Γέροντας Νεκτάριος θα σταυρώσει έναν έναν όλους τους πιστούς.

Μετά από παράκληση του εκκλησιαστικού Συμβουλίου τα ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως και τις 8 Οκτωβρίου 7.00 το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια