Ποδηλατοβόλτα στον Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (ΕΕΚ), που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του DO THE RIGHT MIX, την ευρωπαϊκή εκστρατεία για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Η αστική κινητικότητα απασχολεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία έχει θέσει ως στόχο τη μετάβαση σε δομές μηδενικών εκπομπών στα μεγάλα αστικά κέντρα μέχρι το 2030 και την κατάργηση της χρήσης συμβατικών αυτοκινήτων έως το 2050.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας αποτελεί μια ευκαιρία για να ευαισθητοποιηθούν οι φορείς και οι πολίτες σε θέματα που αφορούν τη βιώσιμη στρατηγική μεταφορών.

Ο Δήμος Βύρωνα, στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης διοργανώνει (εκπρόθεσμα δυστυχώς λόγω εκλογών), ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, με τόπο συνάντησης την Καραολή & Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο. Ώρα προσέλευσης 10.30 π.μ. και ώρα εκκίνησης 11.00 π.μ..

Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους πολίτες του Βύρωνα (και όχι μόνο), μικρούς και μεγάλους, να πάρουν τα ποδήλατα τους και να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια μια βόλτα στους δρόμους του Βύρωνα. Η εκδήλωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με αρκετές εκπλήξεις για όσους παρευρεθούν.

Λεπτομέρειες για την ποδηλατοβόλτα:

Σημείο συνάντησης: Καραολή και Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο
Ώρα συνάντησης: 10.30 π.μ.
Εκκίνηση βόλτας: 11.00 π.μ.
Διαδρομή: Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο, Βοσπόρου Δεξιά, Αγίας Σοφίας Δεξιά, Χρυσοστόμου Σμύρνης Αριστερά, Πλατεία Μαρτάκη, Νικηφορίδη Δεξιά, Ιφικράτους Αριστερά, Λαέρτου Δεξιά, Φορμίωνος Δεξιά, Ξυπέτης Αριστερά, Ανδριανουπόλεως Δεξιά, Δήλου Δεξιά, Φορμίωνος Αριστερά, Καραολή και Δημητρίου Δεξιά και Τερματισμός στην Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο (συμβουλευτείτε και τον χάρτη).

Για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αναβατών και των συνοδών τους θα παρέχονται:

  • Η διαδρομή που επιλέχθηκε δε θα είναι προσβάσιμη από άλλα οχήματα, με την Τροχαία Καισαριανής να το εξασφαλίζει κλείνοντας τους δρόμους.
  • Τους αναβάτες θα συνοδεύει η Τροχαία και έμπειροι αναβάτες.
  • Service ποδηλάτων στην αφετηρία.
  • Όχημα μεταφοράς αναβατών και ποδηλατών αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
  • Όχημα μεταφοράς συνοδών μικρών παιδιών που θα θέλουν να ακολουθήσουν τους μικρούς ποδηλάτες.
  • Στο χώρο θα βρίσκεται ασθενοφόρο, ιατρός, νοσηλεύτρια και διασώστες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 2017609355 – 2132008671
Email: [email protected]
Facebook: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
Twitter:@Dimosvirona

podilatovolta-afisa-1 podilatovolta-afisa-2

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια