Στον Αθηναϊκό η Ντάνχαμ

Πηγή: sport24.gr

Ο Αθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Χέιλι Ντάνχαμ, η οποία επιστρέφει στην Α1 Γυναικών μετά το πέρασμά της από τις Εσπερίδες (2011-12) και τον Ίκαρο Καλλιθέας (2014), ενισχύοντας την ομάδα του Βύρωνα (VIDEO).

H 28χρονη Αμερικανίδα γκαρντ-φόργουορντ Χέιλι Ντάνχαμ επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αθηναϊκού, ενισχύοντας την ομάδα του Γαβρίλου Καλογερόπουλου στην Α1 Γυναικών της σεζόν 2015-16.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας αθλήτριας Hailey Dunham!

Η Dunham είναι γεννημένη στις 20/11/87, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως guard/forward. Είναι απόφοιτος του USC (University of South California) και ήταν μέλος των USC Trojans.

Tην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο με την ομάδα Basket Esch, σε 22 αγώνες, με μέσους όρους, 39,5 λεπτά συμμετοχής, 24,3 πόντους, 13,1 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ, 1,7 κλεψίματα, και ποσοστά επιτυχίας στα σουτ 49,9% και 79,1% στις ελεύθερες βολές. Έχει δε αγωνιστεί με επιτυχία στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τις Εσπερίδες (2011-12) και τον Ίκαρο Καλλιθέας (2014).

Η Hailey μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε: “Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα αυτή την σεζόν για 3η φορά. Οι φίλοι μου στην Αθήνα έχουν γίνει οικογένειά μου αυτά τα χρόνια. Με την υποστήριξή τους, αισθάνομαι όμορφα που επιστρέφω σε ένα πρωτάθλημα που είναι και γνωστό και πρόκληση για μένα. Η ένταξή μου στον Αθηναϊκό είναι μία συναρπαστική ευκαιρία να δουλέψω με μια ισχυρή ομάδα για να ανταγωνιστεί για το πρωτάθλημα”.

Καλωσορίζουμε την Hailey στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια