Ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις στην Δόξα Βύρωνος

Πηγή: stoplekto.gr

Μετά τις 16 αποχωρήσεις, η Διοίκηση του Μπάμπη Ζαχαρόπουλου αποφάσισε ποιοι είναι οι κατάλληλοι από το περσινό ρόστερ που θα πλαισιώσουν την Δόξα Βύρωνος στο φετινό πρωτάθλημα. Ο λόγος γίνεται για τους Στέφανο Βασιλόγιαννη, Απόστολο Γκουντελίτσα, Οδυσσέα Παπαχειμώνα, Βασίλη Αγγελακόπουλο, Χρήστο Βούτα, Θανάση Λέσι, Χαράλαμπο Κάιδο, Αινεία Ζάκα, Αργύρη Καραμπίνη και Ανδρέα Νταούδη, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί έντεκα μεταγραφές έπειτα από συνεννόηση του Προέδρου Μπάμπη Ζαχαρόπουλου, του Υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος, Νίκου Κοντόπουλου και των προπονητών, Λουκά Ρόππα και Δημήτρη Ζυγούρη. Όμως, οι κυανόλευκοι ακολουθούν φέτος σκληρή πολιτική και θα ανακοινώσουν την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα αποκτήματα.

Βασικός στόχος είναι να δείξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πρώτα, την αξία τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ώστε να ανάψει η Διοίκηση το πράσινο φως στην συνέχεια για ένταξη τους στο σωματείο του Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια