Ολόκληρη ενδεκάδα αποχώρησε από την Δόξα Βύρωνα

Πηγή: stoplekto.gr

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε πέντε αλλά… έντεκα ποδοσφαιριστές αποχώρησαν επίσημα από τις τάξεις της Δόξα Βύρωνος. Ήταν αναμενόμενο ότι θα πραγματοποιηθούν πολλές αλλαγές στο φετινό ρόστερ των κυανόλευκων και η αρχή των εκκαθαρίσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εντυπωσιακή. Αναλυτικά, παρελθόν αποτελούν οι Άγγελος Μουκέας (Τ), Στέφανος Τζανετής (Α), Βασίλης Ψωμάς (Α), Ηρακλής Καλύβας (Α), Ταουλάντ Κρυεμάδι (Α), Μιχάλης Σκούρας (Μ), Ανδρέας Μπεκατώρος (Μ), Νίκος Βιτωράτος (Μ), Αλέξανδρος Λαζάρου (Μ), Γιώργος Λεβέντης (Ε) και Δημήτρης Μαυρομάτης (Ε).

Έκπληξη μπορούν να χαρακτηριστούν οι αποδεσμεύσεις των Τζανετή, Λεβέντη και Ψωμά. Ο Μουκέας συμφώνησε στο Αιγάλεω χθες (21/7), ενώ οι Σκούρας-Μπεκατώρος ήταν από τους πιο έμπειρους στο περσινό σύνολο και σίγουρα δεν θα αργήσουν να βρουν νέα ομάδα. Οι Καλύβας, Κρυεμάδι, Βιτωράτος, Λαζάρου και Μαυρομάτης ήταν από τους μικρότερους στην ομάδα και βγαίνουν από νωρίς στο ψάξιμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια