Η επιστροφή της Κεχαγιά

Πηγή: sport24.gr

Ο Αθηναϊκός έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι προσπαθώντας να επενδύσει σε νέες παίκτριες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και εμπειρία. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την επιστροφή της Ζωής Κεχαγιάς, η οποία έπειτα από δύο σεζόν με τον Ιπποκράτη Κω γυρίζει στην ομάδα με την οποία κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Eurocup το 2010 αλλά και 3 πρωταθλήματα κι άλλα τόσα Κύπελλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βύρωνα αναφέρει:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά! Η Ζωή έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ελληνικού Γυναικείου μπάσκετ, σε συλλογικό επίπεδο, αγωνιζόμενη με την ομάδα μας και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της νέας ομάδας που δημιουργείται στον Βύρωνα!

H Ζωή είναι γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου 1979 και αγωνίζεται στη θέση «2». Ξεκίνησε την αγωνιστική της πορεία στον Αίαντα Ευόσμου για να ακολουθήσει η μεταγραφή της στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Α2 και δύο χρόνια αργότερα στην Α1. Το 2002 μετακόμισε στην Αθήνα για την Ακαδημία Ηλιούπολης, με τον επόμενο σταθμό της να είναι ο Αρης Χολαργού, με τον οποίο έκανε την πρώτη της διεθνή συμμετοχή στο Eurocup 2009. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν με τη φανέλα του Αθηναϊκού, όπου κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα Ελλάδος και φυσικά το Eurocup το 2010. Τις δύο τελευταίες σεζόν, 2013-14 και 2014-15 αγωνίστηκε στην Κω με τη φανέλα του Ιπποκράτη“.

“Ήταν ώρα να γυρίσω σπίτι”

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Ζωή δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας : “Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα! Επιστρέφω στον Αθηναϊκό, μια ομάδα που δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στην καρδιά μου. Το πώς και γιατί έφυγα πριν από δύο χρόνια είναι κάτι που δεν έχω ξεχάσει και ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να γυρίσω εδώ. Γι αυτό και ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Πετρόπουλο και τον κύριο Καλογερόπουλο που έδειξαν ότι ξέρουν να εκτιμούν και με προσέγγισαν με τον σωστό τρόπο.

Πέρασα τρεις καταπληκτικές σεζόν στον Βύρωνα, κατακτήσαμε τα πάντα. Πήραμε το πρώτο και μοναδικό ευρωπαϊκό στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ, σπάσαμε το ρεκόρ γκίνες, πετύχαμε όσα κανείς δεν φανταζόταν… Τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον, αλλά η φανέλα αυτής της ομάδας παραμένει βαριά. Θέλω επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Ιπποκράτη και τον κόσμο της Κω για τα δύο εξίσου όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί, αλλά ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι μου”.

Ο coach Καλογερόπουλος δήλωσε για την επιστροφή της Ζωής: “Η επιστροφή της Ζωής σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας ! Η αθλήτρια που ως μέλος της μεγάλης παρέας του Αθηναϊκού κατέκτησε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανοίγει και τη νέα σελίδα στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας”!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια