Παιδική μουσικοχορευτική παράσταση του 5ου και 11ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου και 11ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα και οι μαθητές των τμημάτων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, παρουσιάζουν την παιδική μουσικοχορευτική παράσταση:

Ανέβα Μήλο

Κατέβα Ρόδι

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στο Θέατρο Βράχων “Άννα Συνοδινού”, στις 8 μ.μ.

Ένα ταξίδι σε τραγούδια, χορούς, παιχνίδια και έθιμα από όλη την Ελλάδα, από και για παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kriatsiotis George

Καλό θα ήταν να μάθει ο κόσμος και την καραμπόλα που έγινε! Ιδιωτική σχολή χορού του Βύρωνα είχε κλείσει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο χώρο και ημερομηνία για εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς. Καθώς όμως κλείστηκε και τρίτη συναυλία του Χαρούλη την ημέρομηνία που αρχικά είχε προγραμματιστεί η παραπάνω εκδήλωση, η δημοτική αρχή υιοθέτησε την απαίτηση του Συλλόγου να μεταφερθεί η εκδήλωσή τους για σήμερα και πέταξαν έξω τελευταία στιγμή τη Σχολή Χορού, που είχε ήδη βγάλει προσκλήσεις και κλείσει ορχήστρα για σήμερα! Αν σε αυτόν το Δήμο συνεχίσουμε να τιμωρούμε όσους θέλουν να λειτουργούν με προγραμματισμο, μόνο και μόνο επειδή είναι ιδιώτες, δεν θα πάμε καθόλου καλά!