Με Kαλογερόπουλο στον πάγκο ο Αθηναϊκός

Πηγή: weplayball.gr

Επιστροφή στο μέλλον για τον Αθηναϊκό που ανακοίνωσε νέο προπονητή στη γυναικεία ομάδα τον Γαβρίλο Καλογερόπουλου με έναν μάλλον περίεργο και επιθετικό τρόπο.

Πάντως το ζητούμενο είναι οτι ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας με στόχο να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και να αποκαταστήσει την ηρεμία στην ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κλονιστεί με διάφορα συμβάντα αγωνιστικά και διοικητικά.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Σε όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για την (τάχα μου) υποστολή σημαίας από τον Αθηναϊκό, η απάντηση είναι πως όχι μόνο δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά η σημαία της πιο πετυχημένης ομάδας στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ, παραδίδεται στα χέρια ενός ανθρώπου, ο οποίος -αποδεδειγμένα- την έχει πολλάκις τιμήσει !

Ο Αθηναϊκός από σήμερα έχει στην άκρη του πάγκου της γυναικείας ομάδας τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο, τον άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τον Βυρωνιώτικο σύλλογο απ’ όλα τα πόστα. Με προϋπηρεσία σε πολλές ομάδες (Αμύντας, Νήαρ Ηστ, Χολαργός, Άλιμος, Πανιώνιος, Ακαδημία Ηλιούπολης κλπ), ήταν για τέσσερα χρόνια πρώτος προπονητής στον Αθηναϊκό, οδηγώντας την ομάδα από την Α’ ΕΣΚΑ στην Α1 κατηγορία και κατακτώντας -για πρώτη φορά- την έξοδο στην Ευρώπη.Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών τα τελευταία 3 χρόνια, “ευθύνεται” για το… εργοτάξιο που φτιάχτηκε στον Βύρωνα.

Γνώστης του γυναικείου μπάσκετ, πραγματιστής, δήλωσε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του: “Δεν είναι ώρα να πούμε λέξη. Σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά, δίπλα σε ανθρώπους που αγαπούν τον Αθηναϊκό και που νοιάζονται για την ομάδα, όχι για την προσωπική τους προβολή. Δεν υπάρχουν ούτε εύκολες, ούτε δύσκολες αποστολές. Υπάρχει η πίστη στον στόχο, στους συνεργάτες και στην ομάδα. Ένα πράγμα θα πω: Αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω εγώ, πού θα πάω, στον Αθηναϊκό θα ήθελα να είμαι”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια