Φιλική ισοπαλία στη Χωράφα

Πηγή: stoplekto.gr

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α’ ΕΠΣΑ να έχουν ολοκληρωθεί ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες που πραγματοποιούν φιλικές αναμετρήσεις έχοντας ως στόχο να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, Άγιος Ιερόθεος και Δόξα Βύρωνος αναμετρήθηκαν εχθές το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Χωράφας, με το αποτέλεσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες να λήγει ισόπαλο με σκορ 2-2.

Τόσο ο τεχνικός των κιτρινομαυρων, Ισίδωρος Σταυριανός όσο και οι Νταούδης-Ζαφειράκης είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα μένοντας ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν ποδοσφαιριστές τους.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μπερτσιάς και Μπιρμπίλι, ενώ για την κυανή θεά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Βασιλόγιαννης και Στρατής .

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κούτσης, Μίχος, Κακλαμάνος, Βαγγέλης, Χατζηπαναγιώτης, Κουμπούλης, Μπιρμπίλι, Κολλιάκος, Παπαχρηστόπουλος, Καρδάσης, Κρεμμύδας. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Παρασκευόπουλος Ι., Παρασκευόπουλος Β., Γεωργίου, Νιζάμης, Πανούσης, Μπερτσιάς.

ΔΟΞΑ: Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Βούτας, Τζανετής, Παπαχειμώνας, Ζάκα, Καρμπίνης, Γκουντελίτσας, Βασιλόγιαννης, Λέσι,. Έπαιξαν ακόμη οι Ζαρκάδης, Στρατής, Τζαβέλλας, Νταούδης, Βιτωράτος, Μπαμπαλής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια