“Το Αυγό”: Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της δρος Ελένης Βακιρτζή

Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» και την υποστήριξη της ομάδας τέχνης «Πάροδος» σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Δρος Εύας Βακιρτζή «Το αυγό».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στις 18:30, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην Λουΐζα)

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Α΄μέρος: εισηγήσεις

  1. «Αυτισμός και μουσική» Παπαρδάκη Μαρία, Μουσικοθεραπεύτρια – Μουσική Παιδαγωγός
  2. «Ο Βίκτωρας μεγάλωσε. Τώρα; – Έφηβοι και ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού στη σύγχρονη Ελλάδα», Αρετή Δόνου, Ψυχολόγος – Διευθύντρια του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες»
  3. «Η εμπειρία μου ως μητέρα ενός σύγχρονου Βίκτωρα», Ρούλα Ξιμητήρη-Παναγιωτοπούλου

Β΄μέρος: Σκηνικά δρώμενα

  1. «Αισθανόμαστε τη μουσική και χορεύουμε… με τον δικό μας τρόπο. Δεχτείτε τον. Δεχτείτε μας», χορευτικό δρώμενο από ομάδα εφήβων με αυτισμό, εκπαιδευομένων στο ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες». Υπεύθυνη συντονισμού του εργαστηρίου: Δωροθέα Καλεθριανού, Χοροθεραπεύτρια.

Μέσα από σκηνική δράση, μαθητές γυμνασίου και φοιτητές, μέλη του θεατρικού εργαστηρίου της ομάδας τέχνης «Πάροδος» θα παρουσιάσουν ένα δρώμενο βασισμένο στο βιβλίο της Εύας Βακιρτζή.

Διασκευή και σκηνοθεσία: Σίσσυ Μπλυμάκη
Εκτέλεση μουσικής: Γιάννης Σφυρής
Κίνηση και χορός: Σοφία Δράκου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια