Στιγμές από το All Star Game Byron 2015

Στις 25/04/2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το All Star Game Byron 2015. Μια διοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα.

Το All Star Game Byron 2015 ήταν μια διοργάνωση που υποδέχτηκε τους ξεχωριστούς και έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά του Βύρωνα να παίξουν μπάσκετ δίνοντας μαθήματα αθλητικής κουλτούρας και πολιτισμού.

Ήμασταν όλοι εκεί μικροί – μεγάλοι για να παίξουμε μπάσκετ και τιμήσουμε τους Βυρωνιώτες πρωταθλητές του σχολικού πρωταθλήματος 1973-74.

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού παιδιά του Βύρωνα, γονείς, συνοδοί, προπονητές και άνθρωποι του αθλητισμού είδαν τους Βυρωνιώτες πρωταθλητές να ξανασηκώνουν το κύπελλο που σήκωσαν τότε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκη την Άνοιξη του 1973…!!!

Ένα κύπελλο που ήταν ξεχασμένο 42 χρόνια σε μια βιτρίνα στο Λύκειο Βύρωνα, και μια φωτογραφία των παιδιών ήταν αρκετά για να συγκινήσουν τους πάντες.

Από την τότε ομάδα των πρωταθλητών, παρευρέθηκαν για να λάβουν τα μετάλλια τους οι:

Δημήτρης Κόκκαλης
Γαβρήλος Καλογερόπουλος
Φάνης Λουκόπουλος
Τάσος Βαλιανάτος
Χρήστος Μικρούλης

Ένα γήπεδο γεμάτο με παιδιά του Βύρωνα χειροκρότησε την ιστορική σχολική Ομάδα του Εξατάξιου τότε Γυμνασίου Αρρένων Βύρωνα με Γυμναστή τον Αείμνηστο Δημήτρη Δρίβα.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχαήλ Καραγιάννης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Βασιλοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ιωάννης Μαυρίκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα Χάρης Σώζος και Θανάσης Παπαδημητρίου αντίστοιχα. Το παρών έδωσε επίσης και ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας» Αλέξης Σωτηρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια