Τα παιδιά διαδηλώνουν για τα αδέσποτα ζώα [Βίντεο]

Πηγή: tvxs.gr

Τρία παιδιά στην περιοχή του Βύρωνα , ηλικίας 10, 6 και 5 ετών αντίστοιχα, παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς και αγάπης, ιδρύοντας τη Φιλοζωική Ομάδα Παιδιών (ΦΟΚ) και με βασικό στόχο την υπεράσπιση των αδέσποτων ζώων.

Η ιστορία τους ξεκινά ένα πρωινό Σαββάτου, οπότε βγαίνουν στους δρόμους και κολλούν αφίσες-ζωγραφιές, σε μια προσπάθεια να δουν οι πολίτες με άλλο μάτι τα «ζώα που δεν χρειάζονται».

Στη συνέχεια, κατασκεύασαν 40 πικέτες διαμαρτυρίας, ζωγραφισμένες με συνθήματα, τις οποίες ύψωσαν στο προαύλιο του 2ου παιδικού σταθμού στο Βύρωνα. Μέσα από αυτές ζητούσαν πράγματα αυτονόητα, αλλά δυστυχώς πολλές φορές όχι και τόσο κατανοητά από τον κόσμο των μεγάλων: αγαπάτε τα ζώα, μην αδιαφορείτε, μην τα προσπερνάτε.

Δείτε την ταινία μικρού μήκους από την πρώτη δράση της φιλοζωικής ομάδας ΦΟΚ και τη διαμαρτυρία των παιδιών στον 2ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα για τα αδέσποτα ζώα -η εικόνα είναι σε πολλά σημεία θολωμένη καθώς εμφανίζονται ανήλικα παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια