Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την τραγωδία του Βύρωνα

Πηγή: thetoc.gr

Στο άκουσμα της είδησης της τραγωδίας, όλοι παγώνουν. Ανδρας πέφτει από μπαλκόνι στο Βύρωνα μαζί με τεσσάρων μηνών βρέφος.

Οσοι βρίσκονται εκείνη την ώρα στο σημείο, παθαίνουν σοκ. Οπως γράφει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασε εκεί ήταν ο Κ. Ρεβελιώτης, ο οποίος διατηρεί ανθοπωλείο στη διπλανή πολυκατοικία.

«Ισως το παιδί προσπαθούσε να παίξει με το βρέφος και να του ξέφυγε. Ισως έτσι έγινε το κακο. Οπότε, πάνω στον πανικό του, πήδηξε κι εκείνος από το μπαλκόνι», πιθανολογεί.

Το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι ξεψυχά κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο 26χρονος θείος της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η κυρία Μάγδα είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος στη γειτονιά «Μόλις άκουσα τον δυνατό θόρυβο βγήκα έξω. Είδα το μωρό στο παρκάκι και τον άντρα να πέφτει! Το μωράκι ήταν ντυμένο με ροζ μπουφάν και φορμάκι. Ενα πλασματάκι στα αίματα», λέει στην εφημερίδα ESPRESSO.

Μια άλλη γειτόνισσα μιλώντας στην ίδια εφημερίδα «Είδα το μωρό κάτω και τον νεαρό να προσπαθεί να συρθεί φωνάζοντας ” το μωρό, το μωρό”». Η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν σε λίγα λεπτά. Πάθαμε σοκ».

«Τον έβλεπα συνέχεια να βγάζει το μωρό στο μπαλκόνι, να το κρατά αγκαλιά και να του δείχνει τα περιστέρια που βρίσκονται στην απέναντι ταράτσα. Φοβάμαι πως ήταν δυστύχημα», αναφέρει κ. Γιάννης, γείτονας της οικογένειας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι σε μια από τις πιο κεντρικές γειτονιές του Βύρωνα, στην οδό Μεσολογγίου 8.

Η μητέρα του βρέφους είχε αφήσει την τεσσάρων μηνών κόρης της μαζί με τον 26χρονο αδελφός, προκειμένου να πάει για ψώνια. Ακολούθησε ο εφιάλτης. Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, η μητέρα είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι ήξερε ότι ο αδερφός της αντιμετωπίζει προβλήματα, δεν πίστευε όμως ότι θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι ο 26χρονος επέζησε, γιατί την πτώση του από τον τέταρτο όροφο ανέκοψε ένα δέντρο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι σοκαριστικές και μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδίας. Το λευκό παπουτσάκι του άτυχου βρέφους βρέθηκε σφηνωμένο στην πέργκολα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ο Δήμαρχος Βύρωνας, Γρηγόρης Κατωπόδης, «Εχουμε πάθει σοκ. Αδυνατό να πιστέψω πως ο Σταύρος θα έκανε κάτι τέτοιο. Ισως πρόκεται για φοβερό δυστύχημα. Είναι μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία».

Πηγή φωτογραφίων: Eurokinissi

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια