Έκκληση για το λυκόσκυλο που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες στον Βύρωνα

Πηγή: zoosos.gr

Στην αυλή ενός σπιτιού στην οδό Λευκωσίας και Φλέμινγκ στον Βύρωνα ζει κάτω από άθλιες συνθήκες το λυκόσκυλο που βλέπετε στο βίντεο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα το www.zoosos.gr.

Μια γυναίκα, που διαπίστωσε επανειλημμένα ότι ζώο ζει μέσα στον βούρκο της λάσπης – ειδικά τις βροχερές μέρες – και μέσα στο κρύο, αφού δεν έχει καν σπιτάκι για να το προστατεύει, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα λίγο πριν τα Χριστούγεννα  αλλά από εκεί της είπαν ότι χρειάζονται εισαγγελική διαταγή για να προχωρήσουν σε συστάσεις αν και η κακοποίηση του ζώου είναι εξόφθαλμη.

Το τραπέζι που υποτίθεται ότι προστατεύει το ζώο από τη βροχή και την παγωνιά!

Ένας άνδρας, που περνάει από τη γειτονιά και είδε πόσο το ζώο υποφέρει του πηγαίνει τροφή και αυτές τις μέρες για να το βοηθήσει πήδηξε την περίφραξη της μονοκατοικίας και έβαλε κάτω από το τραπέζι – που υποτίθεται «προστατεύει» το ζώο από την παγωνιά και τη βροχή – κάποια πανιά ώστε να κουρνιάσει εκεί το σκυλί, που έτρεμε από το κρύο αφού ήταν μούσκεμα.

Το ζώο επιβιώνει από την τροφή που του δίνουν οι περαστικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr το σκυλί δεν ανήκει στους ηλικιωμένους ενοίκους της μονοκατοικίας αλλά και κάποιον ανιψιό τους που ουσιαστικά έχει παρατήσει εκεί το ζώο στη μοίρα του.

Αυτό το φαγητό του δίνουν!

Ακόμα και όταν οι ένοικοι της μονοκατοικίας του δίνουν τροφή αυτή βρέχεται με αποτέλεσμα το σκυλί να μην την πλησιάζει, ενώ σπάνια του βάζουν καθαρό νερό γι’ αυτό και το ζώο καθημερινά χάνει βάρος.

Μέσα στο βούρκο τις λάσπες, τα κόπρανα και τα ούρα του.

Το www.zoosos.gr κάνει έκκληση για τη σωτηρία του καθώς η αδιαφορία της Αστυνομίας επιτρέπει σε εκείνους που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του σκύλου να το βασανίζουν συστηματικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Σέρτικο Βαρύ

τον Θέλω τον Κούκλο

Σέρτικο Βαρύ

6970909950
4 στρεματα να τρέχει και παρεα ολη μερα
Γιώργος