Στα έξι σταμάτησε η Δόξα Βύρωνα

Πηγή: stoplekto.gr

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Δόξα Βύρωνα φιλοδώρησε με μισή ντουζίνα γκολ τον Κολωνό και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Χατζή αλλά λογάριασαν χωρίς τον καυτό Κάιδο. Ο επιθετικός των γηπεδούχων σημείωσε χατ τρικ αφού σκόραρε στο 10′, το 12′ και το 73′, με αποτέλεσμα η Δόξα να έχει εύκολο απόγευμα. Ενδιάμεσα για τους κυανόλευκους σκόραραν οι Μπεκατώρος στο 17, Ζερβάς με αυτογκόλ στο 52′ και Λέσι στο 56′ ενώ στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα η ομάδα του Σάκη Δέδε μείωσε τον ρυθμό της από σεβασμό στον αντίπαλο.

Καλή η διαιτησία του κύριου Κωστούλα.

Δόξα Βύρωνα (Σάκης Δέδες): Χριστοδουλάκης, Αγγελακόπουλος (65′ Στρατής), Βούτας (56′ Ψωμάς), Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόγκας, Μπεκατώρος, Γκουντελίτσας, Βασιλόγιαννης, Λέσι (58′ Λεβέντης), Κάιδος.

Κολωνός (Αλέκος Ρίζος): Ροκανάς, Αναγνώστης, Βογιατζής (56′ Στράτος), Ζερβάς, Ράσα, Νυκταράκης, Καλλίλας (56′ Μακρόπουλος), Τάσης (83′ Βενιέρης), Χατζής, Μήτρος, Καγκάδης.

Πηγή εικόνας: Aris Carnale Saprikis

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια