Εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα το μήνα Νοέμβριο

Ο Δήμος Βύρωνα παρουσιάζει μια σειρά εκδηλώσεων το μήνα Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, θα παρουσιασθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Βύρωνα, το βιβλίο του Μενέλαου Χαραλαμπίδη “Η εμπειρία της κατοχής και της αντίστασης στην Αθήνα”, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της Εθνικής Αντίστασης.
Θα μιλήσουν ο Απόστολος Κοκόλιας, Δικηγόρος και ερευνητής της ιστορίας του Βύρωνα, ο Ιάσονας Χανδρινός, Υποψήφιος Διδάκτορας Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Συγγραφέας .
Τη συζήτηση συντονίζει η Γιώτα Μαρέ, Φιλόλογος.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου.

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (πρώην “Λουίζα”), η εκδήλωση “Μιλάμε για την Παλαιστίνη”, με εισηγητές τον Άρη Χατζηστεφάνου, Δημοσιογράφο και τον εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής Κοινότητας. Τη συζήτηση συντονίζει Χρυσάνθη Χειμώνα, Υποψήφια Διδάκτορας Βιολογίας. Μετά τη συζήτηση, θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ “Πεθαίνοντας στην Παλαιστίνη”. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και ώρα 20.00, θα παρουσιασθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (πρώην “Λουίζα”), η θεατρική παράσταση “Συνταξιδιώτες” (με Ελληνικούς υπέρτιτλους), με αφορμή την Εβδομάδα Βενεζουελάνικου Θεάτρου, με τον Περιφερειακό Θίασο της Πολιτείας Πορτουγκέσα που βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Την παράσταση παρουσιάζουν η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα και ο Δήμος Βύρωνα.

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Οι Απόφοιτοι” παρουσιάζει τις εμπειρίες τω παιδιών της Γάζας που βίωσαν τη φρίκη του πολέμου στη χώρα τους, δραματοποιώντας το έργο “Μονόλογοι από τη Γάζα”, σε σκηνοθεσία Χάρη Αρώνη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (πρώην “Λουίζα”).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια