Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου

Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση θα κορυφωθούν και φέτος οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου την προσεχή Τρίτη.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Τριάδος Βύρωνα, στις 10.30 το πρωί, παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων των Αρχών, Σωματείων και Οργανώσεων, καθώς και αντιπροσωπειών των μαθητών, των προσκόπων, κ.ά.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Αντίστασης, στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, κατάθεση στεφάνων και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με την παρέλαση των μαθητών των σχολείων της πόλης, συνοδεία της μπάντας των προσκόπων της Τοπικής Εφορίας Βύρωνα – Καισαριανής.

Η πορεία της παρέλασης θα ακολουθήσει τις οδούς Κωνσταντιλιέρη, Ερυθραίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς αναμένεται να διακοπεί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων (λίγο πριν τις 11 το πρωί και μέχρι τη 1 το μεσημέρι περίπου), γεγονός που επηρεάζει και την κυκλοφορία των ΜΜΜ που διέρχονται από αυτές.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

28i-oktobriou-2014-3

28i-oktobriou-2014

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια