ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ: Κάτι «ξεχάσατε», κύριε Κατωπόδη…

Απάντηση της δημοτικής παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ” στη ανακοίνωση του Δήμαρχου Βύρωνα σχετικά με το μέλλον του “Χωριού παραγωγών”:

Κάτι «ξεχάσατε», κύριε Κατωπόδη…

Καμία έκπληξη δεν μάς προξένησε η, για πολλοστή φορά εσκεμμένη διαστρέβλωση της συμβολής του «Χωριού Παραγωγών» στις κοινωνικές δομές της πόλης μας από τη δημοτική αρχή Κατωπόδη.

«Ξέχασε» ο κ. Κατωπόδης να αναφέρει ότι οι κοινωνικές δομές της Μητρόπολης και του Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας του Δήμου στη Μεταμόρφωση τροφοδοτούνταν ανελλιπώς με «ροή προϊόντων» από το «Χωριό Παραγωγών» από την ίδρυσή του μέχρι και την τελευταία φορά που λειτούργησε στον Βύρωνα. Οι ωφελούμενοι πολίτες του Βύρωνα, οι οποίοι ήταν οι τελικοί δέκτες των δεκάδων τόνων τροφίμων που διοχετεύθηκαν με αυτή την τεραστίου όγκου «ροή προϊόντων» είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Εσκεμμένα και από πρόθεση ο κ. Κατωπόδης δεν αναφέρει ποιος εμπόδισε, κατά την άποψή του, όλους τους πολίτες από το «να ωφελούνται από την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων». Αφήνει έτσι να αιωρούνται ερωτηματικά, αφελή ίσως, αλλά ενδεικτικά μιάς νοοτροπίας, εκείνης της λάσπης.

Εσκεμμένα και από πρόθεση ο κ. Κατωπόδης δεν αναφέρει στοιχεία για την απροκάλυπτα επιχειρούμενη είσοδο και σύνδεση εμπόρων με τους παραγωγούς του «Χωριού Παραγωγών». Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ακόμα και θράσος όταν μιλάει για «χωρίς μεσάζοντες»…

Εσκεμμένα και από πρόθεση ο κ. Κατωπόδης δεν αναφέρει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο για τη θεωρία του ιδίου και των γύρω του με τους οποίους «διαβουλεύεται», για τον «στοχευμένα αθέμιτο ανταγωνισμό». Ακολουθεί την προσφιλή του τακτική της λασπολογίας.

Τα επαναλαμβανόμενα «ΘΑ» του κ. Κατωπόδη δεν μπορούν να ανακουφίσουν τους πάσχοντες πολίτες. Αυτό το έκαναν, δύο χρόνια τώρα, το «Χωριό παραγωγών» και η προηγούμενη Δημοτική αρχή στο σύνολό της.

Η ‘’ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ’’ αναμένει ακόμα την οφειλόμενη απάντηση από την Δημοτική Αρχή στο ερώτημα που έθεσε πρό μηνός ( πρίν δύο Δημ.Συμβούλια), σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει με το ‘’ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ’’. Αντιθέτως ενημερωνόμαστε από την ανακοίνωσή της στο site του Δήμου. Ότι κατήγγειλε προεκλογικά όλα αυτά τα χρόνια ως αντιπολίτευση ο κύριος Κατωπόδης τά ενστερνίζεται πλήρως , όπως άλλωστε κάνει και σε τόσα άλλα επίπεδα διοίκησης του Δήμου (ελαστικές σχέσεις εργασίας-προγράμματα ΕΣΠΑ εμφανίζοντάς ότι είναι δική του πρωτοβουλία , κ.α ) . Λίγο γρήγορα δεν είναι; Δυστυχώς όταν έρχεται η ώρα της διοίκησης βλέπει κανείς ότι η λαϊκή φράση ‘’ Eκείνος που είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει’’. Αυτά ακριβώς τα τραγούδια πού άρχισε να μας σιγοψυθιρίζει η νέα δημοτική αρχή του κυρίου Κατωπόδη.

Μετά από την τόσο επιτυχημένη απάντηση στο χωριό παραγωγών περιμένουμε απάντηση και στο ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ;

ΟΙ περιουσίες των πολιτών κινδυνεύουν γιατί πρόσφατα υπήρξε αντίστοιχη κατάληψη στην οδό ΞΑΝΘΗΣ;

Κεντρική Γραμματεία
“ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια