Μαζεύουν ξανά τα σκουπίδια στο Δήμο Βύρωνα τις Κυριακές

Πηγή: enet.gr

Ξεκινά και πάλι η περισυλλογή των απορριμάτων τις Κυριακές και τις αργίες στο Δήμο Βύρωνα.

Για την επίτευξη της συμφωνίας, το σωματείο εργαζομένων αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Το σωματείο των εργαζομένων αγωνίζεται έτσι ώστε η καθαριότητα στην πόλη να γίνεται όλες τις ημέρες της εβδομάδας και ιδιαίτερα η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Για το λόγο αυτό έχει επεξεργασθεί ολοκληρωμένη πρόταση για την περισυλλογή των απορριμμάτων, τον οδοκαθαρισμό, την ανακύκλωση, τα ογκώδη αντικείμενα, το πλύσιμο των κάδων, την οποία έχει κατάθεση στην Δημοτική Αρχή ).

Τα προβλήματα είναι τέτοια ( έλλειψη προσωπικού, προβλήματα εξοπλισμού, αναλώσιμων υλικών) που δεν μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί ένα τέτοιο πλάνο. Σήμερα γίνεται ένα βήμα στην κατεύθυνση αυτή, ξεκινά πάλι η αποκομιδή των απορριμμάτων τις Κυριακές και τις αργίες στην πόλη.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό της πόλης, ο οποίος πληρώνει ακριβά δημοτικά τέλη, επιδιώχτηκε και υπήρξε συμφωνία μεταξύ του σωματείου εργαζομένων και του Αντιδημάρχου καθαριότητας και θα ξεκινήσει η περισυλλογή των απορριμμάτων τις Κυριακές και τις αργίες στο Δήμο Βύρωνα, με στόχο να έχουμε μια πιο καθαρή πόλη, με σεβασμό πάντα στα δικαιώματα των εργαζομένων”

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια