Δέδες: «Η Δόξα Βύρωνα χτίστηκε από το μηδέν»

Πηγή: sportaltv.gr

Προσπάθεια από το μηδέν γίνεται στη Δόξα Βύρωνα με νέους παίκτες και νέα διοίκηση, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού, Σάκη Δέδε στο sportaltv.gr.

Η αθηναϊκή ομάδα, μετά τον περσινό υποβιβασμό, χτίστηκε από την αρχή και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια άνετη σωτηρία στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Δέδε για τη νέα προσπάθεια: «Τη φετινή χρονιά ξεκινήσαμε από το μηδέν. Λόγω του υποβιβασμού, μείναμε χωρίς διοίκηση και χωρίς ποδοσφαιριστές. Με το νέο διοικητικό συμβούλιο, προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα και έστω και αργά, έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα μείγμα από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στόχος μας είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία και η απόκτηση εμπειριών για τους νέους μας παίκτες. Από του χρόνου, η Δόξα θα έχει τις βάσεις να διεκδικήσει κάτι καλύτερο».

Για το βαθμό δυσκολίας του φετινού πρωταθλήματος ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Οι ομάδες είναι πιο δυνατές φέτος και έχουν καλό ρόστερ. Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Ειδικά ο όμιλός μας είναι πιο δύσκολος και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και δουλειά, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Τέλος, ο Σάκης Δέδες έκανε μνεία και στον κόσμο του Βύρωνα που παραμένει κοντά στο σύλλογο: «Ο κόσμος απογοητεύτηκε από την περσινή μας πορεία, αλλά φέτος κατανοούν ποιοι είναι οι στόχοι μας και γιατί παλεύουμε. Στα δύο πρώτα παιχνίδια είχαμε τη στήριξή τους και εγώ, ως προπονητής, τους ζητάω να δείξουν υπομονή. Αυτά τα 28 νέα παιδιά θέλουν χρόνο και ψυχολογική υποστήριξη».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια