Αυτό είναι το γκαράζ -γιάφκα του Βύρωνα

Πηγή: iefimerida.gr

Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με πιθανούς στόχους εφοπλιστές, επιχειρηματίες και γραφεία εταιρειών, αλλά και της ΝΔ φαίνεται πως απέτρεψε η Αντιτρομοκρατική έπειτα από τις οργανωμένες έρευνες και επιχείρηση σε γκαράζ στην περιοχή του Βύρωνα.

Το γκαράζ, το οποίο είχε νοικιάσει ο ίδιος ο Νίκος Μαζιώτης με πλαστά στοιχεία (τον αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης) είχε εντοπίσει πριν από δέκα ημέρες από την Αντιτρομοκρατική, ενώ σε αυτό βρέθηκαν τα κλειδιά του κλεμμένου αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε για την μεγάλη επίθεση κατά της Τράπεζας της Ελλάδας.

Στο γκαράζ, της οδού Δενισλίου, στη Νέα Ελβετία του Βύρωνα, βρέθηκε και μια μεταλλική σχάρα η οποία είχε χρησιμοποιηθεί στην μεγάλη βομβιστική επίθεση και για το λόγο αυτό οι Αρχές παρακολουθούσαν επί μονίμου βάσεως την περιοχή για να μπορέσουν να εντοπίσουν συνεργούς του ηγέτη του Επαναστατικού Αγώνα.

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ένας άντρας ηλικίας 25-30 ετών προσπάθησε να εισέλθει στο γκαράζ έχοντας ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε γυαλιά, ένα καπέλο και ένα μπλοκ. Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής έκαναν εκείνη την ώρα την κίνησή τους για να τον συλλάβουν και παρά το γεγονός πως προσπάθησε να διαφύγει, τελικά συνελήφθη, με τους αξιωματικούς να του βάζουν μία μαύρη κουκούλα και τον βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια