Αθηναϊκός: Σκοράρει για καλό σκοπό

Πηγή: onsports.gr

Το έντονο κοινωνικό πρόσωπό του αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ο Αθηναϊκός, ενισχύοντας την οργάνωση «Hoops for Water».

Το συγκρότημα του Βύρωνα έχει αποφασίσει για κάθε καλάθι που πετυχαίνει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να δίνει τρία ευρώ στο «Hoops for Water», το οποίο αφορά στα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

«Πολλοί από εμάς δεν έχουν ιδέα τι είναι να είσαι διψασμένος. Έχουμε άφθονο νερό για να πιούμε, ακόμα και το νερό στις τουαλέτες μας είναι καθαρό! Αλλά πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια. Κάθε μέρα, 1.400 παιδιά πεθαίνουν από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό, πριν φθάσουν το πέμπτο έτος της ηλικίας τους. Αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν λύσεις, όπως γεωτρήσεις, φίλτρα που βοηθούν στην παροχή καθαρού νερού στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε να έχουμε μια μακρά λίστα με τις ομάδες που θα στηρίξουν αυτήν την εκστρατεία», ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού, Γιέσπερ Ουίκστρομ.

Η ανακοίνωση:

«Ο X-Level Αθηναϊκός δείχνει το μεγάλο του κοινωνικό πρόσωπο και για κάθε πόντο που θα πετυχαίνει η ομάδα μας θα δωρίζουμε τρία δολάρια στην οργάνωση που αφορά τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στο πόσιμο νερό. Μέχρι τώρα η ομάδα μας έχει κάνει δωρεά 3.048 δολαρίων. Το 100% των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή έργων για καθαρό νερό κι όταν ολοκληρωθούν τα έργα θα στέλνονται φωτογραφίες και συντεταγμένες GPS, ώστε να ξέρει καθένας την κοινότητα που βοήθησε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια