Ο δήμαρχος Βύρωνα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από την Λαμπηδόνα

Μετά το τέλος της αντιφασιστικής πορείας στο Βύρωνα για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ομάδα ΔΕΛΤΑ επιχείρησε να πραγματοποιήσει ελέγχους σε διαδηλωτές, στην είσοδο του χώρου της Λαμπηδόνας. Στις διαμαρτυρίες των παριστάμενων οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί στο χέρι ο Δήμαρχος Βύρωνα, Άκης Κατωπόδης.

Η αστυνομία προχώρησε και στην προσαγωγή δύο διαδηλωτών, οι οποίοι μετά από λίγη ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Λίγο μετά το συμβάν πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό τμήμα Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ανώνυμος

Καλημερα

Ο τιτλος ειναι εντελως ψευδης και λαθος. Δεν εγινε κανεναν επεισοδιο μπροστα απο την εισοδο του Παρκου Αγ.Τριαδας. Οι ανδρες της ομαδας ΔΙΑΣ απροκλητα και χωρις κανενα απολυτως λογο ενω ομαδα πολιτων, μεταξυ και αυτων και ο δημαρχος Βυρωνα Α.Κατωπωδης οπως και ο δημοτικος συμβουλος Σ.Τζωρτζιωτης, ρωτουσαν απλα ποιος ειναι επικεφαλης της ομαδας για να μαθουν τον λογο της προσαγωγης ενος νεαρου που ειχε προηγηθει.Εν συνεχεια επιτεθηκαν με κλωτσιες και μπουνιες ενω ταυτοχρονα εριξαν κροτιδες κροτου λαμψης προς τους πολιτες με αποτελσμα των τραυματισμο 3-4 ατομων(μεταξυ αυτων και του δημαρχου) και την προσαγωγη ενος ακομα ατομου .

Οι πολιτες καθως και ο νεαρος που ειχαν προσαγαγει δεν εκαναν στην κυριολεξια απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ημουν αυτοπτης μαρτυρας ολων των παραπανω και επαναλμβανω ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ. Αυτο που ειδαμε ολοι ηταν η ωμη επιθετικοτητα απο την πλευρα της αστυνομιας.

Φασιστες δεν υπαρχουν μονο στην Χρυση Αυγη. Το αυγο του φιδιου επωαζει ελευθερα στην ζεστη φωλια της Ελληνικης Αστυνομιας.

Νικος Μακρακης