Ανακοίνωσε Κωστάκη ο Αθηναϊκός

Πηγή: sport-fm.gr

Η 36χρονη διεθνής σούπερ σταρ συμφώνησε για τον επόμενο χρόνο, με την ίδια να έχει αγωνιστεί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εμπειρία από το WNBA, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρωσία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του X – LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Αναστασίας Κωστάκη για την επόμενη σεζόν. Η Αναστασία Κωστάκη είναι γεννημένη στις 26/03/1978, έχει ύψος 1.72μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “1’ και “2”, με την περυσινή σεζόν να τη βρίσκει στον Παναθηναϊκό.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο WNBA με τους Χιούστον Κόμετς. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε ΔΑΣΑΛ, Ακαδημία Ηλιούπολης, Αστέρα Εξαρχείων, Παναθηναϊκό (δύο φορές) και εκτός Ελλάδας στις γαλλικές Νις, Εξ Αν Προβάνς, στις ιταλικές Αλεσσάντρια, Πάρμα και Βενέτσια, στις ρωσικές Σαμάρα και Ντιναμό Μόσχας και στη σλοβακική Κόζιτσε και, επίσης, είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.

Κώστας Κεραμιδάς: “Η Αναστασία Κωστάκη δεν έρχεται στην ομάδα μας ως μία συνηθισμένη επαγγελματίας παίκτρια, αλλά ως συνεργάτης πρωτίστως και για αυτό αισιοδοξούμε ότι θα είναι πολλά χρόνια μαζί μας σε διάφορα πόστα. Ο X – LEVEL Αθηναϊκός θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που διαθέτει από την επαγγελματική της καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική, να ωφεληθούμε από αυτή και να συμβουλεύσει τις νεαρές αθλήτριες που είναι η βάση της ομάδας μας για φέτος”.

Αναστασία Κωστάκη: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τον Αθηναϊκό. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε η πολύ καλή σχέση που έχω με τον κόουτς Κεραμιδά και, φυσικά, η γνωριμία μου με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι είναι άνθρωποι με πολύ πρωτοποριακές ιδέες, άτι το οποίο, ούτως ή άλλως, έχω μάθει σε όλη μου την καριέρα να κάνω. Για μένα, στην ηλικία αυτή το πιο σημαντικό από όλα είναι να βρίσκομαι παρέα με νεαρά κορίτσια που έχουν όρεξη για δουλειά και να συμβάλλω κι εγώ, με τη σειρά μου, στη βελτίωσή τους ως αθλήτριες και ως άνθρωποι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια