Οι Imam Baildi γιορτάζουν τον νέο δίσκο τους στο Θέατρο Βράχων

Mετά τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και με τελευταία στάση το Montreal Jazz Festival, το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά, οι Ιmam Baildi, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο Θέατρο Βράχων στις 14 Ιουλίου και στήνουν μια μουσική γιορτή όπου οι νοσταλγικές μελωδίες από τις δεκαετίες ’40, ’50 και ’60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση του κοινού και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka εναλλάσσεται με την ιδιαίτερη φωνή της Ρένας Μόρφη.

Παράλληλα, οι Imam Baildi θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο «Imam Baildi – III» αλλά και την  τρίτη μεγάλη συναυλία τους στην Αθήνα. Ανάμεσα στις εκπλήξεις που ετοιμάζει επί σκηνής η παρέα των Imam, είναι η πρώτη τους συνάντηση με τη Γλυκερία και άλλους καλεσμένους και η παρουσίαση των πρώτων κομματιών στα οποία οι ίδιοι υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική.

Τιμή εισιτηρίου: 12 €, Προπώληση: 10 €
Προπώληση: www.ticketservices.gr, Καταστήματα Public

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια