Η παράσταση «Κατάδικός μου» στο Θέατρο Βράχων

Με τη θεατρική παράσταση «Κατάδικός μου» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη, συνεχίζεται το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» τη Δευτέρα 28 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη και συγκινητικά αστεία, που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο σύγχρονη. Ένα έργο που πραγματεύεται τους φόβους και τις ανασφάλειές μας. Δυόμιση ώρες καυστικής ματιάς γύρω από μας, δυόμιση ώρες αλήθειας και κινηματογραφικής ροής που κάποια στιγμή ξεχνιέσαι αν βλέπεις θέατρο ή σινεμά. Κοντινά πλάνα μέσα στις ψυχές μας, στις σκοτεινές μεριές μας, στην ανάγκη μας για αποκλειστικότητα, στην επιθυμία μας να μη γίνουμε ο Κανένας και ο Τίποτα. Η λέξη «φοβάμαι» ακούγεται απ’ όλους τους ήρωες, σε όλους τους τόνους και τα χρώματα.

«Δεν πατάμε ανθρώπους, μίστερ» λέει ένας ξένος. «Το ίδιο φεγγάρι βλέπουμε όλοι» λέει ο γηραιότερος του θιάσου, καθηγητής Ιστορίας στο Πάντειο που τώρα πια, συμβολικά, πάσχει από αλτσχάιμερ. Αλλά και μια ανάλυση δια στόματος μιας Φιλολόγου για το τι μπορεί να σου στερήσει ένα άλφα στερητικό, μας κάνουν να αναρωτηθούμε όχι για το πού φτάσαμε εμείς οι νέο-Έλληνες, αλλά για το ΠΩΣ φτάσαμε ως εδώ.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλουμπής
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Ζήκος
Video Art: Άκης Πούζος
Φωτογραφίες: Ορφέας Εμιρζάς

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Τιμή εισιτηρίου: 18 €, Μαθητικό, Φοιτητικό, Πολύτεκνοι: 15 €, Παιδικό, Άνεργοι: 12 €

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια