«Η Κοιμωμένη ξύπνησε» στο Θέατρο Βράχων

Με τη θεατρική παράσταση «Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου, συνεχίζεται τη Δευτέρα 7 Ιουλίου το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».

Πρόκειται για μια διασκευή του γνωστού αγαπημένου παραμυθιού της Ωραίας Κοιμωμένης, με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε για πολλά χρόνια και την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο με ένα φιλί. Τι θα γινόταν όμως αν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε την εποχή μας; Ποιος θα της έδινε τώρα το φιλί και πώς θα επιβίωνε στον κόσμο του σήμερα;

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» είναι ένα πειραγμένο παραμύθι με νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα, αλλά και με αυτοκινητόδρομους, τρένα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, όπου η πριγκίπισσα δουλεύει σκληρά για να βγάλει το ψωμί της και κερδίζει με το σπαθί της τον έρωτα του σύγχρονου πρίγκιπα.

Μια ιστορία ενηλικίωσης από αυτές που αγαπούν τόσο τα παιδιά, ένα έργο που απευθύνεται στο μυαλό και στην καρδιά, σκανδαλιάρικο όσο και ανθρώπινο, μια παράσταση με καλαισθησία, χιούμορ, με πολλή μουσική και ωραία χορογραφία, και με ένα θίασο από εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και πρωταγωνιστούν, με αλφαβητική σειρά, οι ηθοποιοί: Αμαλία Αρσένη, Ανθή Ευστρατιάδου, Χρήστος Πίτσας, Σταύρος Σβήγκος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Φωτεινή Τιμοθέου, Ορέστης Τζιόβας.

Τιμή εισιτηρίου: 10 €, Προπώληση 8 €, Άνεργοι, Πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ: 8 €,
Προπώληση: Καταστήματα Public, «Παπασωτηρίου», Seven Spot, Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, www.viva.gr, τηλ. 11876

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια