Στον Αθηναϊκό η Χρονοπούλου

Πηγή: coppa.gr

Την απόκτηση της Ιωάννας Χρονοπούλου ανακοίνωσε ο Αθηναϊκός. Η ομάδα του Βύρωνα βρισκόταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση παίκτριας που θα «γεμίσει» τη ρακέτα και έτσι κατέληξε στην πρώην σέντερ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Ιωάννας Χρονοπούλου για την επόμενη σεζόν. Η Ιωάννα Χρονοπούλου είναι γεννημένη στις 25/06/1992, έχει ύψος 1.87μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ την καριέρα της την ξεκίνησε στον ΓΣ Περιστερίου. Η Χρονοπούλου θα αγωνίζεται με το νούμερο 11».

Η 22χρονη παίκτρια δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Αθηναϊκού, τη διοίκηση, καθώς και τον κόουτς Κεραμιδά για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους και από κει και πέρα εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια