Θρίλερ στο Παγκράτι – Γυναίκα βαλσάμωσε την μητέρα της και την κρατούσε επί δύο χρόνια σπίτι της

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ προκαλεί ο εντοπισμός, σε διαμέρισμα στο Παγκράτι, του πτώματος μιας γυναίκας, την οποία κρατούσε ταριχευμένη η κόρη της από το 2012. Η 49χρονη οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο Δρομοκαΐτειο έπειτα από εξέταση του ψυχιάτρου ο οποίος αποφάνθηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή νεκρού, η οποία εστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η μητέρα της 49χρονης είχε πεθάνει τον Ιούνιο του 2012 και η  συλληφθείσα γαλλικής καταγωγής και χημικός στο επάγγελμα, είχε τυλίξει το πτώμα της με μουσαμά αντιηλιακής προστασίας για τα αυτοκίνητα και το είχε στεγανοποιήσει με ταινία για να μην μυρίζει.

Το μακάβριο περιστατικό ανακάλυψε δικηγόρος, εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη που ενοικίαζε το σπίτι στη γυναίκα, όταν πήγε να ειδοποιήσει για έξωση λόγω μη καταβολής ενοικίων και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Η συλληφθείσα είχε μετακομίσει σε ξενοδοχείο και είχε πει στους γείτονες ότι η μητέρα της ήταν κατάκοιτη και δεν ήταν σε θέση να βγει από το σπίτι.

Σε δηλώσεις η 49χρονη είπε ότι προχώρησε στην πράξη αυτή «για να μην φύγει η μητέρα της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια