Δόξα Βύρωνος: Αποχωρεί ο Κακογιάννης

Πηγή: stoplekto.gr

Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται το γεγονός ότι η Δόξα Βύρωνος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τη στιγμή της αποχώρησης του Γιώργου Τζαβέλλα, ακούει στο όνομα, Νίκος Κακογιάννης. Ο γνωστός οπαδός της κυανής θεάς ανέλαβε να τρέξει όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την ομάδα με την συμπαράσταση της blue army βγάζοντας εις πέρας την δύσκολη αποστολή. Το μεράκι και η αγάπη του για το σύλλογο ανάγκασαν τον κ. Κακογιάννη να πραγματοποιήσει θυσίες που είχαν να κάνουν με την προσωπική του περιουσία όμως όλα αυτά έγιναν για το καλό της Δόξας.

Τη νέα σεζόν ωστόσο ο μέχρι πρότινος χρηματοδότης του ιστορικού συλλόγου θα πηγαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο αφού δεν προτίθενται να ασχοληθεί με τα κοινά του σωματείου. Ο ίδιος παρέδωσε “καθαρή” την ομάδα καθώς έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές οφειλές προς πάσα κατεύθυνση. Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώση που παραχώρησε τόνισε: “Η αποστολή μου έφτασε στο τέλος της. Παραδίδω την ομάδα με καθαρό το πιάτο της.  Η Δόξα συνεχίζει την πορεία της για νέες επιτυχίες με νέους ανθρώπους και νέες δυνάμεις.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια