Α.O. Καρέα: “3148 ώρες με Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος”

Πηγή: aokarea.gr

Απολογισμό της αθλητικής περιόδου 2013-14 έκανε ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα, ανακοινώνοντας “3148 ώρες με Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος”. Οι ώρες αυτές ήταν οι επίσημοι αγώνες, οι φιλικές αναμετρήσεις, οι προπονήσεις και οι αθλητικές εκδηλώσεις των παιδιών.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ…
Επένδυση ονομάζεται η δέσμευση κεφαλαίων για ένα χρονικό διάστημα, η οποία αναμένεται να αποφέρει πρόσθετα κεφάλαια στον επενδυτή. Με τεχνικούς όρους, η επένδυση είναι μια ακολουθία Καθαρών Ταμειακών Ροών.
Για την πραγματοποίηση μιας επένδυσης γίνεται αρχικά μια ανάλυση των αξιογράφων και ακολουθούν έπειτα τεχνικές διαχείρισης χαρτοφυλακίου μπλα μπλα μπλα…

Μπορεί οι μισοί να είμαστε ή να μείνουμε άνεργοι, μπορεί οι μισοί να είμαστε εκτός χρηματοοικονομικών σπουδών ή όρων και να μην καταλαβαίνουμε τίποτε από αυτά … ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

Επενδύουμε σε οτιδήποτε μας έχει πείσει ότι θα τα βοηθήσει να γίνουν Ώριμοι Χρήσιμοι και Ικανοί Άνθρωποι στην αυριανή Κοινωνία !

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Αθλητικής Περιόδου 2013-14

3148 ώρες με Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος !

Οι ώρες αυτές ήταν για την αθλητική περίοδο 2013-14 οι επίσημοι αγώνες, οι φιλικές αναμετρήσεις, οι προπονήσεις και οι αθλητικές εκδηλώσεις των Παιδιών .
ΔΕΝ ΗΤΑΝ… τα Διοικητικά Συμβούλια, οι συναντήσεις με φορείς , Δήμο , Ομοσπονδίες., προετοιμασίες για κάθε εκδήλωση, συναντήσεις με προμηθευτές, χορηγούς, οι αποκαταστάσεις των τραυματισμών , οι φυσιοθεραπείες και τα νοσοκομεία, οι συναντήσεις με τους Προπονητές, τους Αθλητές , τους Γονείς, δεν ήταν οι μετακινήσεις για τις εκτός έδρας δραστηριότητες μας, δεν συμπεριλήφθησαν οι 3 περίοδοι του Θερινού Camp…αυτά είναι προαπαιτούμενα για να έρθει το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Ευχόμαστε κάθε σπίτι να έχει δύο γερούς Γονείς και να γεμίζει με ευτυχία και χαμόγελα από ευτυχισμένα Παιδιά , δεν είναι απλό, … είναι η προσπάθεια μας!

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την Εμπιστοσύνη …. Καλό Καλοκαίρι !

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ
Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια