Σε εξέλιξη η εκδίκαση της ένστασης για Δόξα Βύρωνα και Γιούχτα

Πηγή: grandsport.gr

Στα γραφεία της ΕΠΟ στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, με σημαντικές εξελίξεις να έρχονται από εκεί, ενώ ήδη υπάρχει η είδηση της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου μέχρι να παρθούν οριστικές δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις που έχουν προκύψει

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση της ένστασης που έχει υποβάλει η Δόξα Βύρωνα κατά του Γιούχτα για τις ομάδες υποδομές. Η ομάδα των Αρχανών εκπροσωπείται από το γνωστό νομικό Βασίλη Γκαγκάτση και τον παράγοντα Γιώργο Αρνογιαννάκη, έχοντας ισχυρή υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ από την άλλη πλευρά η Δόξα Βύρωνα προσπαθεί να αποδείξει ότι ο Γιούχτας δεν ήταν νομότυπος όσον αφορά τις ακαδημίες στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής θα βγει άμεσα ενώ ο χαμένος της υπόθεσης θα έχει δικαίωμα έφεσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια