Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: musicity.gr

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στο Θέατρο Βράχων για μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη 25 Ιουνίου σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα  τραγούδια.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά και τα τραγούδια από τον νέο του δίσκο “Ο Χάρτης”, ο οποίος και χαρακτηρίζεται ως ο πιο ολοκληρωμένος και μεστός δίσκος του αγαπημένου Έλληνα τραγουδοποιού.

Οι πιστοί ακροατές του, που τον ακολουθούν μέσα στα χρόνια με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη, θα απολαύσουν μουσικές στιγμές από μια πορεία τριάντα χρόνων που είναι γεμάτη επιτυχίες, γλέντια, διονυσιακές βραδιές. Όσοι βρεθούν στα live του θα ακολουθήσουν και έναν νέο μουσικό… «Χάρτη» πουθα τους οδηγήσει στα ολοκαίνουργια τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα.

Δεκατρία νέα κομμάτια σεστίχους του Γιώργου Κλεφτογιώργου, της Φωτεινής Λαμπρίδη, του Δημήτρη Αδόργιαστου και τουΒαγγέλη Βελώνια περιλαμβάνει ο «Χάρτης» η νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από τηνMinos-EMI. Τραγούδια όπως «Το όνομα μου είναι δρόμος» και «Τρικυμία» ακούγονται ήδη στοραδιόφωνο.Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαΐκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια μεοδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.Ένας ακόμη δίσκος με την ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική ταυτότητα του Σωκράτη Μάλαμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια