O Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην καμπάνια «Let’s Do It Greece»

Στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece» συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Βύρωνα, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η φροντίδα για το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας!

Την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 10 το πρωί, όλη η Ελλάδα συντονίζεται υπέρ του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Βύρωνα και ο ΣΠΑΥ καλούν όλους τους κατοίκους, τους φορείς, τα σωματεία και τα σχολεία της πόλης να συμμετέχουν στην εθελοντική πρωτοβουλία καθαρισμού τμημάτων του Υμηττού, γύρω από την πόλη μας.

Τα σημεία συνάντησης στον Βύρωνα είναι:

  • Πλάτωμα Κοκορέματος Εργάνης
  • Περιοχή Κοπανά
  • Σχολικά συγκροτήματα Ταταούλων

«Οι καθαρισμοί του περιαστικού δάσους του Υμηττού αποτελούν μια διαρκή πρόκληση για τους Δήμους και τον Σύνδεσμό μας, καθώς το φαινόμενο της παράνομης ρίψης σκουπιδιών και μπάζων επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο» τονίζει ο Δήμαρχος Βύρωνα και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς και προσθέτει: «Ως ενεργοί πολίτες συμμετέχουμε για μία ακόμα χρονιά στην εθελοντική καμπάνια Let’s do it Greece, καθώς έχει μεγάλη σημασία να αποδεικνύουμε στην πράξη ότι πολίτες, εθελοντές, αρμόδιοι φορείς, μικροί και μεγάλοι, δίνουμε προτεραιότητα σε έναν κοινό στόχο: την προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος και την καθαριότητα στην πόλη μας».

Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος για την πρωτοβουλία αυτή είναι το γεγονός ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 9 Δήμοι-μέλη του ΣΠΑΥ (Δήμοι Βύρωνα, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παπάγου-Χολαργού και Παιανίας).

Να σημειωθεί ότι η καμπάνια «Let’s do it Greece» εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας «World Cleanup 2014», που έχει ως στόχο να καθαριστεί όλη η χώρα από εθελοντές σε μία μέρα.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στους εθελοντές, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας www.letsdoitgreece.org. Η δήλωση συμμετοχής είναι προαιρετική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια